OBs kvinder videre<br> i Europa-cupen

Med en sejr på 3-1 over jugoslaviske ZFK Masinac-Classic mandag aften, er OBs kvindehold klar til kvartfinalerne i den første UEFA-turnering for kvinder. Dermed er OB blandt de otte bedste kvindefodboldhold i Europa.

-

Kampen var kun fem minutter gammel, da Merete Pedersen bragte OB foran 1-0 på en aflevering fra Camilla Mogensen. Og efter 20 minutter var den maskerede landsholdsangriber Merete Pedersen på spil igen. Efter et hjørnespark sendte hun bolden i nettet på et smukt hovedstødsmål.

Men efter 31 minutter fik jugoslaverne reduceret til 2-1, og så var der spænding om udfaldet igen - indtil midt i 2. halvleg hvor Anja Møller sendte bolden i kassen på langskud uden for straffesparksfeltet.

Med 3-1 sejren er OB som et af de første hold i Europa klar til kvartfinalerne i UEFA-cupen. Næste kamp spilles til foråret.