I det fynske folks tjeneste

Odense og Sønderjyske har matchbold

Odense Bulldogs er tæt på semifinalerne i AL-Bank Ligaens slutspil.

Herning blev snydt af AaB og Ronny Larsen, der slog mestrene med 3-2. Odense og Sønderjyske vandt begge deres kampe med 4-1 og er tæt på semifinalerne.

Både Odense og Sønderjyske har sikker kurs mod semifinalerne i AL-Bank Ligaens slutspil. De to hold er foran 3-0 i kampe mod deres respektive modstandere og mangler blot en enkelt sejr for at sikre sig videre avancement i bedst-af-syv-serien. På Fyn havde Odense Bulldogs ikke de store problemer med at vinde, da holdet slog Nordsjælland Cobras med 4-1. Kun i opgørets anden periode spillede de to hold lige op.

I Herning var hjemmeholdet også på vej mod at bringe sig på 3-0 i kampe, men godt fire minutter før kvartfinaleopgørets afslutning sendte AaB's Ronny Larsen kampen i overtid, da han udlignede til 2-2. I overtiden var samme Larsen på pletten igen og sørgede for en lidt overraskende AaB-sejr på 3-2.

Tidligere lørdag vandt Sønderjyske med 4-1 over Esbjerg. Med få sekunder tilbage af anden periode afgjorde Kim Lykkeskov definitivt opgøret til hjemmeholdets fordel, da han scorede til 4-0 for sønderjyderne.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.