I det fynske folks tjeneste

Pænt besøgstal til årets dyrskue

Varsel om skybrud og et uheld med en løbsk kvie fik ikke gæsterne til at blive væk fra det Det Fynske Dyrskue. I løbet af weekenden lagde 57.300 gæster vejen forbi dyrskuepladsen.

Foto: Arkiv / Ole Holbech

Foto: Ole Holbech

Foto: Ole Holbech

Foto: Ole Holbech

Foto: Ole Holbech

Foto: Ole Holbech

Foto: Ole Holbech

1 af 7

Det store rykind på den fynske dyrskueplads begyndte fredag, hvor næsten 19.000 gæster besøgte dyrskuet. Det var blndt andet 10.000 skolebørn, lærere, børnehavebørn og pædagoger, som havde taget imod invitationen til gratis at besøge Det Fynske Dyrskue.

Lørdag bød på alle de klassiske dyrskueaktiviteter tilsat fødevaremarked, fynske kokke, ølsmagning, klipning af får og masser af ponyer på Børnedyrskuet.

Søndag var der gratis morgenmad til første 500 gæster med lækkerier fra Løgismose Mejeri og bageriet Fru Lund samt underholdning af den odenseanske H.C. Andersen Paraden.

I alt 57.350 gæster lagde i løbet af weekenden vejen forbi Det Fynske Dyrskue i Odense, og dermed ligger det på niveau med tidligere års dyrskuer.

- Vejret viste sig fra sin bedste side det meste af tiden, og stemningen blandt både gæster og udstillere har været i top. Vi har mødt masser af opbakning fra alle sider, hvilket også viser sig af det høje besøgstal. Det glæder vi os meget over, siger Det Fynske Dyrskues bestyrelsesformand, Torben Lyngsøe Povlsen.

Læs også Bedstemor til skadet pige på dyrskuet: - Det kunne have gået meget værre

Uheld med løs kvie

Fredagens hændelse, hvor en kvie slap løs og ramte en gruppe gæster, ikke har påvirket gæsternes lyst til at besøge og opleve Det Fynske Dyrskue.

- Vi har talt med mange af weekendens gæster og med udstillerne på pladsen, og alle oplever, at der blev taget godt hånd om episoden, siger Torben Povlsen

Dyrskuets ledelse er nu i dialog med de tilskadekomne, som efter omstændighederne har det godt.

Næste års dyrskue holdes i weekenden den 15., 16. og 17. juni 2018.