Problemer for Langelands bredbåndsnet

Det meget omtalte bredbåndsnet til internettet på Langeland er af ramt problemer. I øjeblikket er der venteliste på at blive tilsluttet til nettet og samtidig kan yderpunkterne på øen ikke blive koblet på.

-

Det meget omtalte bredbåndsnet til internettet på Langeland er ramt af problemer. I øjeblikket er der venteliste på at blive tilsluttet til nettet og samtidig kan yderpunkterne på øen ikke blive koblet på.


I øjeblikket venter 75 kunder på at blive tilsluttet til Langeland Online, der blev indviet under stor opmærksomhed 9. april i år. 120 virksomheder og enkeltpersoner er koblet op på bredbåndet.


Store tekniske problemer
Styregruppen bag Langeland Online arbejder på højtryk for at få afviklet ventelisten og få koblet øens yderpunkter op på nettet.


\"Der bliver arbejdet med at finde tekniske løsninger for de, der har fået afslag. Problemerne er større end antaget i første omgang. Men jeg tror på, at de tekniske problemer bliver løst, siger Ole Kristensen fra Styregruppen til Øboen.


Ole Kristensen mener, at man i stedet for at fokusere på de tekniske problemer, bør glæde sig over at 120 interesserede er koblet på nettet, og at de har fået en bedre forbindelse end oprindeligt planlagt.

Oversigt

    Oversigt