Tæsk til 13

Det var nederlagens dag for B 1913, da de søndag mødte Næsby i lokalopgør og måtte drage hjem med resultatet 1-7.

-

Næsby fik en god start. Fem minutter inde i 1. halvleg bringer Kristoffer Nielsen, der selv er tidligere B-1913 profil, gæsterne foran 1-0.

Næsbyerne får den ene mulighed efter den anden. 30 minutter henne i 1. halvleg er det igen Allan Thomsen, der får Næsby-fansene op at ringe på Odense Atletikstadion.

1. halvleg sluttede som den startede med en scoring af Kristoffer Nielsen. 4-0 ved pausen.

B-1913 valgte i denne uge at fyre cheftræner Jan Vingaard på grund af manglende resultater.

Halvvejs inde i 2. halvleg er det nr. 14 Simon Scheppan, der gør det til 5-1. Mens det eneste B1913 hiver hjem er gule og røde kort. Blandt andet må 13\'s Allan Hansen forlade banen.

15 minutter før kampen slutter scorer Næsby\'s Allan Thomsen til 6-1, og 5 minutter efter er det igen Simon Scheppan, der vipper bolden i nettet til slutresultatet 7-1.