I det fynske folks tjeneste

Tiltalt nægter sig skyldig i forsikringssvig

Direktør Leif Hansen afviser forsømmelighed og han nægter sig skyldig i mandatsvig og bedrageri.

Den tiltale tidligere direktør i Plus Forsikring svindlede ikke med regnskaberne. Tvært imod forsøgte han at rette op på forretningsgangene, forklarede han.

Efterspillet om det krakkede forsikringsselskab Plus Forsikring tog mandag sin begyndelse i Retten i Odense med den tidligere direktør i selskabet Leif Preben Hansen som eneste mand på anklagebænken. Og han nægter sig skyldig i anklager Anette Korsgaards tiltaler mod ham. Leif Preben Hansen afviser at have udvist grov forsømmelighed i forbindelse med at sælge forsikringer, ligesom han nægter sig skyldig i bedrageri og mandagsvig.

Anklagerne mod Leif Preben Hansen er ellers fyldestgørende. Ifølge anklageskriftet er aktiverne efter krakket i Plus Forsikring i oktober 2002 opgjort til 40,4 millioner kroner - mange penge, men ikke ret mange, når man ser på passiverne størrelse på 163,5 millioner kroner. Det betød, at selskabet ikke kunne svare enhver sit - og at de omkring 25.000 forsikringstagere pludselig stod uden forsikring, da Plus Forsikring gik konkurs i oktober 2002.

Der er samlet afsat 15 dage til sagen.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.