I det fynske folks tjeneste

Toppolitiker holdt tale ved Fyns mindste 1. maj-møde

Dan Jørgensen holdt tale ved Fyns mindste 1. maj-møde. Foto: Ole Holbech

Foto: Ole Holbech

1 af 2

Fyns nok mindste 1. maj-arrangement var for kun 20 deltagere. Det blev holdt i køkkenet hos det socialdemokratiske byrådsmedlem Johannes Lundsfryd Jensen i Middelfart.

- Mandag morgen holder jeg et anderledes 1. maj arrangement i Middelfart. Har inviteret 20 af mine Facebook-venner til et arrangement i hjemlige omgivelser i min have. Jeg er vært med kaffe, og Dan Jørgensen har lovet at kigge forbi. Arrangementet finder sted klokken 7.15 - 7.55.

Sådan lød invitationen fra socialdemokratiske byrådsmedlem Johannes Lundsfryd Jensen i Middelfart.

- Jeg syntes, at det er en fantastisk ide. Johannes Lundsfryd er en moderne politiker, og han ved godt, at hvis man virkelig vil have folk i tale, så er der måske bedre at sidde lige over for dem og kikke dem lige i øjnene over en kop kaffe og ikke kun ved de helt store forsamlinger, hvor der også bliver drukket fadøl, siger det socialdemokratiske folketingsmedlem Dan Jørgensen.

Alle 20 pladser blev hurtigt besat. Og det var godt, at han havde sat grænsen til 20, for den kolde majmorgen gjorde det nødvendigt at flytte arrangementet ind i spisekøkkenet.

Johannes Lundsfryd Jensen var godt tilfreds med resultatet efter det lille og korte 1. maj-møde.

- Det gik rigtigt fint. Der var en god stemning, og lidt fine indslag med tale af Dan Jørgensen. Jeg tror helt klart, at jeg vil gentage det næste år også, siger Johannes Lundsfryd Jensen.

01:50 Luk video

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.