Dødsbrand i rækkehus: Udenlandsk mand identificeret

Manden der brændte inde mandag er nu blevet identificeret. Familien er underrettet.

Den mand, der mandag eftermiddag blev fundet livløs i et nedbrændt rækkehus i Kerteminde, er nu blevet identificeret. Manden der brændte inde var 49 år og kom fra England.

Det bekræfter Claus Andkjær fra Fyns Politi, som er efterforskningsleder på sagen.

- Vi har identificeret manden og hans familie er underrettet. Vi har været oppe på brandstedet med teknikere og efterforskere for at finde ud af, hvad det var, der startede branden, siger Claus Andkjær til TV 2/Fyn.

Manden var engelsk statsborger, der i en årrække havde arbejdet i Danmark. Han havde kun familie i England, og de er alle blevet underrettet.

Det vides ikke, om manden selv ejede huset, eller om han havde familie i Danmark.

Sammen med det retslægelige ligsyn arbejder efterforskningen på, hvad der forårsagede den eksplosionslignende brand i den gamle hjemmeværnsgård i Vestergade.

Claus Andkjær kommer ikke nærmere ind på, hvor langt de er, inden efterforskningen kan bekræfte, hvad der forårsagede branden.

Det er væmmeligt

Gitte Napora bor også i Vestergade i Kerteminde. Hun gik ud af sit hus, da hun kunne lugte røgen fra branden. Hun kender ikke til beboeren i huset, men hun er mærket af, at der har fundet en voldsom brand sted tæt på hendes eget hjem.

- Jeg synes da, at det er væmmeligt, når det lige sker her i vores gade. Det synes jeg faktisk er rigtig væmmeligt. Jeg synes da, det er rigtig grimt, hvis der er gået én til derinde, siger hun.

Mandag eftermiddag fik Fyns Politi en melding om, at der var brand i et rækkehus i Vestergade i Kerteminde. En livløs person blev reddet ud, men er erklæret død. Manden er nu identificeret.

Oversigt

    Oversigt