15-årigt narkooffer skal obduceres

Den 15-årige pige der døde af en overdosis narko skal obduceres på mandag. Og endnu ved politiet ikke, hvilket stof pigen havde indtaget.

Lizette Leschøtt viser billedet frem af sin nu afdøde datter Jasmin. Det er under 24 timer siden den 15-årige pige mistede livet efter en overdosis torsdag.

- Der er ikke noget, der tyder på at der er sket en fysisk forbrydelse. Og de afhøringer der er foretaget, herunder også den anden pige, der var med derude, tyder på at pågældende selv har indtaget stoffet, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen, der er drabsleder hos Fyns Politi.

Fascination af stoffer og kriminalitet

- Stoffer, kriminalitet. Det er det, hun kører meget i. Det har været spændende for hende at snakke om igennem det sidste halve år, siger Jasmins stedfar Thomas Pedersen.

Jasmin var stukket af fra et bosted ved Horsens ondsag aften. Hun blev hentet af en 48-årig mand, som har været en tæt ven af familien.

Det er også på mandens adresse pigen bliver fundet torsdag eftermiddag.

- Der er ingen der svarer på den adresse, og man vælger så at gå ind. Og da man kommer ind, så finder man en 15-årig pige som ligger på gulvet og er død, og derudover finder man en 14-årig pige oghusets 48-årige indehaver. De er påvirkede af stoffer i en grad så de er uklare, fortæller Henrik Justesen.