Falsled Kro: Mindre underskud er ikke utilfredsstillende

Falsled Kro kom i fredags ud med deres årsregnskab for 2015. Det viste et mindre underskud, men ledelsen er stadig tilfreds.

Den hvide kro, med udsigt ud over Helnæsbugt, indleverede i fredags deres årsregnskab for 2015. 

Falsled Kro havde i 2015 en bruttofortjeneste på 12.404.764 kroner. I 2014 lå bruttofortjenesten på 10.709.000 kroner. Altså en væsentlig forbedring i forhold til året før,  men alligevel lykkedes det ikke det anerkendte spisested at generere et overskud.  

Når driftsomkostningerne er trukket fra, så viser resultatet nemlig et underskud på 2. 649 kroner. Alligevel anser ledelsen på Falsled Kro, resultatet for at være tilfredsstillende. 

- Vi anser det for at være tilfredsstillende, fordi regnskabet viser en væsentlig forbedring siden sidste år, siger Falsleds Kros direktør Randi Schmidt. 

Det er især personalets lønninger, som er en stor udgift på Falsled Kro. Det skyldes, at de også i lavsæsonen prioterer at have en fast personale stab. 

- Det kræver hænder, at lave kvalitet, siger Randi Schmidt. 

Direktøren ser positivt på fremtiden og forventer, at år 2016 vil give plus på kontoen. 

- I forhold til hvad vores regnskab indtil videre viser, så forventer vi ud fra vores prognoser, at det i år vil blive et positivt resultat, siger Falsleds Kros direktør Randi Schmidt.