Nægtede at standse for politiet: Flugtbilist endte i grøften 

Hvad der skulle have været et rutinetjek af en bil natten til mandag, endte i stedet i en halv times biljagt. Føreren står til flere sigtelser. 

Omkring klokken et natten til mandag opdagede en patruljevogn fra Fyns Politi en mistænkelig bil. Betjentene gav tegn til, at føreren skulle holde ind til siden, men i stedet fortsatte bilisten ufortrødent. 

Det forklarer Steen Nyland, der er vagthavende ved Fyns Politi. 

- Føreren standser ikke, så det ender i en eftersættelse i omkring en halv time. Patruljebilen kommer foran og får placeret stop sticks. De punkterer hjulene på bilen, så føreren ender i grøften, siger Steen Nyland. 

Føreren af bilen kom ikke til skade ved uheldet og blev anholdt umiddelbart efter. Der er tale om en 30-årig mand fra Sjælland. 

Kørte uden kørekort 

Efterfølgende viste det sig også, at der var en god grund til, hvorfor den mandlige bilist ikke frivilligt ville tale med politiet. 

Det forklarer Steen Nyland. 

- Han havde ikke noget kørekort, og han var i besiddelse af en ulovlig kniv og en lille smule narkotika. Han skal nu sigtes og afhøres. Derefter vil han blive løsladt, siger vagtchefen. 

Eftersættelsen varede i cirka en halv time og foregik omkring Nørre Broby, Brobyværk, Allerup og Vejle-Allested. Manden blev anholdt på Odensevej ved Nørre Broby.