Anker ind i valgkampen

Tidligere statsminister Anker Jørgensen blev lørdag hentet ind i den fynske valgkamp. Socialdemokraterne i Assens havde fået den 82-årige tidligere politiker til at troppe op på gågaden i Assens, for at dele roser og optimisme ud til de lokale vælgere. 

-

 


Anker Jørgensen viste kampgejst i Assens

Tidligere statsminister Anker Jørgensen blev lørdag hentet ind i den fynske valgkamp. Socialdemokraterne i Assens havde fået den 82-årige tidligere politiker til at troppe op på gågaden i Assens, for at dele roser og optimisme ud til de loakle vælgere. 

Det kunne hurtigt konstateres at Danmarks sidste rigtige \"arbejder-minister\" stadig er en umådelig populær figur blandt de fleste socialdemokrater. Men også vælgere, der aldrig har stemt på liste A, nikkede anerkendende til den lille københavner, der bestem ikke er faldet af på den, når det gælder den politiske diskussion.

Mentaliteten er en anden
- Tiderne var ikke bedre den gang. Forholdene er gode i dag, på grund af den socialdemokratiske politik. Danskerne har fået det så godt i dag, at de måske er blevet for trætte af det, så de vil prøve noget nyt. Mentaliteten er en helt anden i dag end den var i 50\'erne, 60\'erne og 70\'erne, konkluderede Anker Jørgensen.