Beachvolley-spiller til Marienlyst

Den 25-årige beachvolleyspiller, Anders Hoyer, er med øjeblikkelig virkning trådt ind i truppen hos mesterholder fra Marienlyst. Aftalen løber dog kun til januar, hvor Anders Hoyer igen vil koncentrerer sig om beachvolley.

Anders Hoyer har de senere år sammen med makkeren Bo Søderberg turneret det meste af verden rundt i deres bestræbelser på at komme med til Ol i 2012. I øjeblikket ligger parret som nr. 36 på verdensranglisten.

- Det er et godt afbræk for mig her i vintermånederne, hvor jeg i Marienlyst får mulighed for at træne på et højt niveau, siger Anders Hoyer. Det kan godt være lidt surt og ensomt her i den kolde tid at skulle træne meget alene, så jeg glæder mig meget til i en periode at blive en del af det stærke Marienlyst mandskab, og også dermed få noget kamptræning, nu hvor der ikke er så mange beachvolley turneringer de næste måneder, siger Anders Hoyer.

I Marienlyst glæder man sig over forstærkningen.

-Anders Hoyer er en meget dygtig og alsidig spiller, som kan bruges mange steder på banen. Han har en meget god og professionel indstilling til sporten, så vi glæder os meget over aftalen, siger sportschef Jesper Hansen.