Bendt Bendtsen får bundkarakter

Økonomi- og erhvervsminister Bendt Bendtsen får bundkarakter i en analyse af ministrene i den nye VK-regering. Et udvalgt panel på 559 personer vurderer, at kun Flemming Hansen er dårligere rustet end den fynske stemmesluger.

-

Økonomi- og erhvervsminister Bendt Bendtsen får bundkarakter i en analyse af ministrene i den nye VK-regering. Et udvalgt panel på 559 personer vurderer, at kun trafikminister Flemming Hansen er dårligere rustet end den fynske stemmesluger.


Det er altinget.dk, der har bedt et panel på 559 politisk interesserede personer vurdere de 18 ministre på en række områder. Erhvervs- og økonomiminister Bendt Bendtsen(K) får en samlet score på 2,4 procent ud af 4 mulige point.  Panelet giver bundkarakter til Bendt Bendtsen, når det handler om at vurdere hans fagområde i forhold til hvad han tidligere har beskæftiget sig med. Her får Bendt Bendtsen den absolutte dårligste vurdering, nemlig 2 point.


Topscorer blandt ministrere er Sundheds- og Indenrigsminister Lars Løkke Rasmussen(V). Den anden fynske minister Mariann Fischer Boel bliver også vurderet lavt af panelet. Men en score på 2,6 point bliver fødevareministeren den femtedårligst placeret minister.