I det fynske folks tjeneste

Bil i dødsulykke var ikke indregistreret

Et voldsomt trafikuheld ved Kirke Søby lørdag kostede en 18-årig kvinde livet. Nu viser det sig, at bilen ikke var indregistreret.

En kvinde mistede lørdag livet ved ulykke nær Glamsbjerg.

Uheldet skete lørdag 15.46 på stykket mellem Glamsbjerg og Assens, hvor en lastbil var ved at svinge til venstre ad Kirke Søbyvej.

En bil med to kvinder kom kørende fra Assens og ramte ind i bagenden af en svingende lastvogn.

To kvinder blev fastklemt i personbilen. Den 18-årige passager blev formentlig dræbt på stedet, mens den 39-årige fører af bilen slap med lettere kvæstelser.

Bilen var ikke forsynet med nummerplader.

- Det står nu fast, at bilen i dødsulykken var ikke indregistreret. Hvorfor skal vi nu efterforske nærmere, siger leder af lokalpolitiet i Assens Ann Kate Pedersen.

Der var ikke bremsespor på ulykkesstedet, og bilinspektørerne skal nu undersøge ulykkesbilen. Lastbilen er nu undersøgt og politiet har fået data fra fartskriver.

- Umiddelbart tyder det på, at årsagen til ulykken var, at personbilen kørte med for høj fart, men det skal de næste dages undersøgelser klarlægge, siger Ann Kate Pedersen.

Der blev tager blodprøver af den 39-årige kvindelige fører af ulykkesbilen for at klarlægge, om hun var påvirket, og resultatet vil foreligge i løbet af et par uger.