I det fynske folks tjeneste

Brenderup hyldede sin verdensmester

Flere hundrede mennesker tog mandag middag mod speedway-køreren Nicki Pedersen, da han som verdensmester vendte hjem til fødebyen Brenderup på Vestfyn. Byen var pyntet op med bannere og flag, og både familie, venner, sponsorer og klubmedlemmer hyldede den nye verdensmester i speedway.

-


Flere hundrede mennesker var mødt op for at hylde verdensmesteren

Flere hundrede mennesker tog mandag middag mod speedway-køreren Nicki Pedersen, da han som verdensmester vendte hjem til fødebyen Brenderup på Vestfyn. Byen var pyntet op med bannere og flag, og både familie, venner, sponsorer og klubmedlemmer
hyldede den nye verdensmester i speedway.

Allerede i udkanten af Brenderup var der hængt masser af flag og bannere op for at lykønske Nicki Pedersen. Lørdag aften vandt han guld i VM-finalen i speedway i Norge, og blev dermed den første danske verdensmester i speedway siden 1995.

Kram og kys
Et massivt presseopbud, masser af venner og familie og repræsentanter fra  Fjeldsted Speedway Klub stod klar til at modtage Nicki Pedersen. Og kort før klokken 12 rullede hans bus med mandskab ind på hans værksted i Brenderup.


Verdensmesteren får et knus af mor

\"Tusind tak skal I have - det er en overvældende velkomst, som jeg slet ikke havde forventet\", lød det fra Nicki Pedersen, da han tumlede ud af bussen og blev overdænget med blomster, kram og kys.

Både Nickis mor, hans kæreste og nærmeste familie var mødt ved værkstedet for at hylde verdensmesteren.

Fældede en tåre
\"Det er først nu, når jeg bliver modtaget på denne måde, at det går op for mig, at jeg er blevet verdensmester. Det er utrolig rørerende\", sagde Nicki Pedersen, mens han fældede en lille tåre.

Senere mandag bliver Nicki Pedersen officielt hyldet på Ejby Rådhus.

Links

Se Nicki Pedersens hjemmeside