I det fynske folks tjeneste

Dansk nedtur i China Masters

To ud af tre danske herresingler røg ud i første runde af superserie-turneringen China Masters i badminton. Blandt dem fynske Viktor Axelsen.

Både Viktor Axelsen og Jan Ø. Jørgensen er ude af superserie-turneringen China Masters i badminton allerede efter første runde.

Hvor det ikke var den store overraskelse, at unge Axelsen måtte give fortabt mod verdens tredjebedste spiller Chen Long fra Kina, kan Jørgensen ikke være tilfreds med at tabe til Jen Hao Hsu fra Taiwan.

Hsu er blot nummer 30 på verdensranglisten, 19 pladser lavere placeret end danskeren, men alligevel formåede taiwaneren at spille sig i anden runde efter tre sæt med cifrene 21-13, 19-21, 21-19.

18-årige Viktor Axelsen lagde hårdt ud mod den førsteseedede hjemmebanefavorit Chen Long, og publikum i hallen i Changzhou fik sig en lille forskrækkelse, da den unge dansker vandt første sæt 22-20.

Men så var festen også forbi for Axelsen, der ikke fik et ben til jorden i andet og tredje sæt som Chen Long vandt 21-7, 21-8.

Kun Hans-Kristian Vittinghus er nu tilbage til at forsvare de danske farver i herresingle. Vittinghus vandt sin kamp i første runde mod Yong Chen fra Singapore.