FC Fyn led nederlag i forårspremiere

Trods et stærkt comeback i starten af 2. halvleg lykkedes det ikke for FC Fyn at få point i årets første kamp mod AB på hjemmebane.

Et skadesplaget FC Fyn mandskab med 7-8 vigtige profiler ude, kom allerede efter 7. minutter bagud. Nick Christensen bragte gæsterne foran, og Casper Henningsen øgede sidst i halvlegen til 2-0.

Men i 2. halvleg tog FC Fyn helt anderledes fat. Blot to minutter var der spilllet da Mads Overgaard reducerede til 1-2 og bare fire minutter efter nettede Hassan Bashir til 2-2.

Længe levede håbet om, at FC Fyn trods ABs overtag skulle hive et enkelt point hjem. Men 12 minutter før tid scorede Mikko Hauhia fra AB til 3-2. I kampens overtid  slog Nicolai Jørgensen sjællændernes sejr fast med en scoring til 4-2.

FC Fyn har 18 point og ligger før de andre kampe i 1. division 6 point fra nedrykningstregen.