Fortjener din mor en hyldest: Vi gir’ en buket blomster

Hvorfor er din mor den sødeste eller sjoveste? Fortæl os historien – og få muligheden for at give din mor en buket blomster til mors dag.

”Min mor er verdens bedste”. 

Sådan er der heldigvis en hel del mennesker, der har det med deres mor. Og søndag er der – igen i år – mulighed for at fortælle det højt med blomster eller andet godt, når det er mors dag.

Dagen er kendt i og bliver fejret i store dele af verden, men i Danmark fejrer vi altid mors dag den anden søndag i maj.

Konceptet med en dag til at hylde en af de vigtigste kvinder i vores liv stammer ikke overraskende fra USA tilbage i 1872, og det er derfor i år 150 år siden, vi første gang hyldede vores kære mødre. Fejringen kom dog først til Danmark i 1929.

Sådan får din mor blomster af TV 2 Fyn

Vi vil på TV 2 Fyn gerne hylde en mor på Fyn, som fortjener lidt ekstra opmærksomhed af en årsag. Det kræver blot, at du fortæller, hvorfor hun skal have blomsterne.

Fortjener din mor også en hyldest? Fire TV 2 Fyn-medarbejdere hylder deres mor.

Smører hun altid din madpakke, vasker hun dit tøj, ringer hun hver aften, eller er hun bare sød og dejlig? Årsagerne kan være mange, og det kan begrebet mor også. Det kan være din egen mor, din nabo, som er mor, din mormor, din skolelærer, som er moderligt.