Fynsk bordtennis-talent i kamp mod Polen

Det fynske stortalent Morten Hyrup er med, når Danmarks bordtennislandshold tirsdag spiller landskamp mod Polen.

Mandag eftermiddag mødes de danske landsholdsspillere med Sportschef Peter Sartz og landstræner Hu Wei Xin for at planlægge tirsdagens kampe.

Udtaget til kampene er Kasper Sternberg, Mikkel Hindersson og Morten Hyrup.

- Det er et meget ungt hold, og det bliver en svær kamp mod Polen, men spiller alle op til deres bedste, så har vi afgjort en chance. Uden en skadet Maze bliver det interessant at se hvem der tør tage "den gule føretrøje" og vise vejen, siger sportschefen.

Morten Hyrup viste under EM i Herning, at han kan slå og spille op med spillere af international klasse, og han har efterfølgende spillet rigtig fornuftigt i STIGA-divisionen med sejre over bl.a. KBTK's Daniel Kosiba.

- Jeg er glad for udtagelsen og glæder mig til at spille. Polen har mange dygtige spillere, men dem har jeg jo slået nogle stykker af på det sidste!

Hvis jeg kan få mit spil til at fungere, så er jeg ikke så let at spille imod, og når det "kun" er bedst af 5 sæt, så er det helt sikkert muligt. Jeg har set en del video af de forskellige spillere på det polske hold, så jeg føler mig godt forberedt, fortæller Morten Hyrup.

Kampen spilles kl. 18.00.