I det fynske folks tjeneste

Fynsk virksomhed løber med prestigefyldt pris

Mobile Industrial Robots løb torsdag aften med erhvervsprisen “EY Entrepreneur Of The Year 2018”.

01:05

Fynske Mobile Industrial Robots er kåret som årets entreprenør Video: Lorry

Fynske Mobile Industrial Robots er kåret som årets entreprenør Foto: Lorry

1 af 2

Den fynske virksomhed Mobile Industrial Robots bliver hædret for at have skabt en helt ny industri i Danmark og være på vej mod et globalt væksteventyr.

 

Læs også Efter milliardsalg: Købte jaguar til konen

 

Fynske Mobile Industrial Robots, der er en førende producent af automatiske og mobile robotter, blev kåret som vinder ved landskåringen i Forum i København torsdag aften foran 800 erhvervsledere.

Fakta

Titlen som EY Entrepreneur Of The Year i Danmark gives til en virksomhed og dens ejere, der på bedste vis formår at forene en stærk forretningssans med vækstskabelse og udvikling, og hvor entrepreneuren er en rollemodel for den kommende generation. 

Se mere

I begrundelsen for at give prisen til Mobile Industrial Robots, hedder det blandt andet, at Mobile Industrial Robots er firstmover og inspirerer og trækker andre virksomheder med.

Amerikanske Teradyne opkøbte den fynske virksomhed for 1,7 milliarder kroner i april i år, og ifølge juryen viser det virksomheden ”disruptive potentiale og innovationshøjde”.

I alt var seks regionale vindere af konkurrencen med i opløbet om at blive årets bedste vækstvirksomhed. Med titlen følger også æren af at repræsentere Danmark ved verdensfinalen, EY World Entrepreneur Of The Year, i Monaco i juni 2019.

De to stiftere, Thomas Visti og Niels Jul Jacobsen, skal nu repræsentere Danmark ved verdensfinalen, EY World Entrepreneur Of The Year, i Monaco i juni 2019.

De øvrige regionale vindere i konkurrencen:


•    BILA A/S, vinder af Region Nordjylland
•    Mountain Top Industries ApS, vinder af Region Sjælland 
•    Netcompany A/S, vinder af Region København
•    NTG A/S, vinder af Region Syd- og Sønderjylland
•    Søstrene Grenes Holding ApS, vinder af Region Midtjylland