Gode og sunde fødevarer i fokus

Det Fynske Dyrskue 2014 sætter fokus på gode råvarer og fynske fødevarer.

Forberedelserne til Det Fynske Dyrskue 2014 er i fuld gang. Årets dyrskue sætte fokus på dansk landbrug, gode råvarer og sunde fødevarer i dagene 13.-15. juni på Dyrskuepladsen i Odense.

Som noget nyt er der i år opsat boder, hvor der sælges alt fra friskslagtet kød, friskplukkede krydderurter og sprøde grøntsager til fynsk honning, øl, vin, frugt og meget mere.

På torvepladsen vil dyrskue-gæsterne kunne møde producenterne bag de mange fødevarer og få en smagsprøve.

Tilmeldingen af dyr er allerede i fuld gang, og det samme gælder tilmeldingen for erhvervsudstillere.

- Tilstrømningen blandt erhvervsudstillerne har været stor i år. Vi har udstillere af alt fra traktorer, entreprenørmaskiner og pillefyr til brugskunst og havemøbler, og vi har kun få ledige pladser tilbage. Også tilmeldinger af dyr er i fuld gang, og her kan vi melde om stor tilslutning blandt især hestene, siger dyrskuechef Gitte Bech.