Konservativ politiker forlader byrådet i Munkebo

Kurt Andersen, tidligere direktør for Lindø Værftet, forlader byrådet i Munkebo efter godt et år. Årsagen er, ifølge de konservative, mobning.

-

Kurt Andersen, tidligere direktør for Lindø Værftet, forlader byrådet i Munkebo efter godt et år. Årsagen er, ifølge de konservative, mobning.

Det er Peter Schmidt, lokalformand for den konservative vælgerforening, der mener, at partifællen Kurt Andersen er blevet mobbet af byrådet og borgmester Palle Hansborg-Sørensen.

\"Kurt Andersen har gjort en kæmpe indsats. Den behandling, han har fået, er under al kritik. Det er katastrofalt, at en bykonge som borgmesteren kan mobbe ham ud af byrådet\", siger Peter Schmidt til Fyens Stiftstidende.

Siden sin tiltrædelse har Kurt Andersen forholdt sig meget kritisk til byrådets arbejde, og han har blandt andet sendt flere sager til Tilsynsrådet.
Det har faldet blandt andre borgmesteren for brystet, og han afviser da også, at Kurt Andersen er blevet mobbet ud.

\" Da Kurt Andersen blev valgt ind, håbede jeg, at han med sin erhvervserfaring kunne skabe fornyelse i byrådssalen. Det har han ikke gjort. Derimod har han udvist en dyb mistillid til byrådet, omtalt Munkebo som en diktaturstat og senest citeret fra en fortrolig politisk samtale med en byrådskollega. Kurt Andersens opførsel er helt uhørt i dansk politik\", siger borgmester Palle Hansborg-Sørensen til Fyens Stiftstidende.