Lindegaard passeret i sejrrig United-debut

Anders Lindegaard blev passeret i sin Manchester United-debut, men han var med til at vinde over Southampton.

Han blev passeret af et dommedagsskud, men Anders Lindegaard gik alligevel sejrrigt fra banen i sin debut for Manchester Uniteds førstehold.

Den danske fodboldmålmand var i aktion i alle 90 minutter, da Manchester United besejrede Southampton fra den tredjebedste række med 2-1 på udebane.

Dermed er United videre fra fjerde runde i den engelske FA Cup.

United-manager Alex Ferguson stillede med et væld af reserver, og manageren havde foretrukket Anders Lindegaard i målet frem for Tomasz Kuszczak.

Det normale førstevalg, hollandske Edwin van der Sar, var ikke med i United-truppen.

Anders Lindegaard, som stod en udmærket kamp, uden at være prangende, blev første gang passeret efter syv minutters spil.

Southamptons Dan Harding stod dog offside, da han sendte bolden i nettet.

Michael Owen var tæt på at bringe storfavoritterne i spidsen, da hans indlæg prellede af på stolpen, men i stedet kom hjemmeholdet foran kort før pausen.

Richard Chaplow fik bolden i medløb og hamrede den op i nettaget med et utageligt skud.

Anders Lindegaard nåede kun at røre bolden med sin ene målmandshandske, før den susede op i nettaget.

I begyndelsen af anden halvleg kom der lidt mere stjernedrys på banen, da Alex Ferguson valgte at sende Ryan Giggs og Nani i aktion.

Michael Owen var igen tæt på, før den 31-årige veteranangriber omsider fik udlignet på hovedstød.

Et kvarter før tid sørgede Javier Hernández for en sejrrig Lindegaard-debut, da mexicaneren udplacerede Southamptons målmand, Bartosz Bialkowski.