Mand stjal rutebil

En 37-årig mand fra Nordfyn stjal fredag morgen en bus fra rutebilstationen i Odense. Manden nåede dog ikke helt hjem. I Lumby kørte han i grøften med rutebilen. Se interview med "morgenstarter" Kim Hannibalsen

Nordfynbo ville hurtigt hjem

En 37-årig mand fra Nordfyn stjal fredag morgen en bus fra rutebilstationen i Odense. Manden nåede dog ikke helt hjem. I Lumby kørte han i grøften med rutebilen.

Kl. 5.50 fredag morgen steg en 37-årig mand ind i en rutebil på rutebilen i Danmarksgade. Men i stedet for at sætte sig på et passagersæde og vente på chaufføren, så satte manden sig pludselig bag rattet, startede bussen og kørte selv mod Nordfyn. På vej væk fra rutebilstationen vinkede han pænt til servicemedarbejderne fra Combus.

Men manden har tilsyneladende ikke været helt fortrolig med det store køretøj. For i Lumby gik det galt. Den cremefarvede bus havnede i grøften, og tyven måtte derfor fortsætte hjemad til fods.

Bustyven nåede dog ikke særlig langt. Et par vidner så manden gå nordpå, og kort efter kunne politiet anholde den 37-årige mand fra Nordfyn.

Politiet oplyser, at manden ikke har været til fare for andre, og heller ikke bussen har taget væsentlig skade af turen. Manden vil blive afhørt og sigtet for brugstyveri. Politiet forventer, at han vil blive løsladt i løbet af fredagen.