Marienlyst søger ny direktør

Boldklubben Marienlysts bestyrelse vil styrke ledelsen og søger derfor en ny administrerende direktør.

Ansvarsområde

Den nye administrerende direktør får ansvaret for administration, økonomi, marketing og forretningsudvikling i både Boldklubben Marienlyst og Marienlystcentret.

Direktør i ny rolle

Den hidtidige administrerende direktør siden 2003, Jens Gantriis, fortsætter som administrerende direktør, indtil en ny kan tiltræde. Derefter skifter han efter eget ønske til en ny stilling som salgs- og sportsdirektør i Marienlyst:

- Efter 11 år som øverste ansvarlig, synes jeg, det tjener Marienlyst, at der kommer nye øjne på. Opgaverne er igennem årene ikke blevet mindre, og jeg glæder mig meget til at kunne afgive nogle af opgaverne, siger Jens Gantriis.

Formanden for Marienlyst bestyrelse roser den afgående direktør:

- Jens Gantriis har gjort det fantastisk gennem de 11 år, og Marienlyst har meget at takke ham for. Heldigvis fortsætter han i en ny rolle, så vi fortsat kan nyde godt af hans store netværk og viden om sporten, fortæller Anders W. Berthelsen.

Stillingsopslag

Stillingen som administrerende direktør opslås snarest og ventes besat i begyndelsen af det nye år. Leder af ansættelsesudvalget er bestyrelsesmedlem Gorm Nielsen.

Fakta: