Mogensen efter ny triumf: Vi var knivskarpe

Carsten Mogensen og Mathias Boe satte nærmest ikke en fod forkert, da de vandt finalen ved Korea Open.

Den danske badmintonduo Carsten Mogensen og Mathias Boe har taget hul på året på samme måde, som de sluttede 2013; øverst på sejrsskamlen. Søndag morgen dansk tid blev det til triumf ved årets første Super Series-turnering, Korea Open.

- Vi havde godt styr på kampen, følte os godt tilpas på banen, bevægede os godt og spillede klogt hele vejen i gennem. Vi spillede knivskarpt og satte ikke mange ben forkert, siger Carsten Mogensen.

Han og makkeren vandt med cifrene 21-12, 21-17 over kineserne Fu Haifeng og Hong Wei og førte endda 20-12 i andet sæt.

- Vi går aldrig ind med forventningen om, at vi skal vinde så overbevisende over nogen. Vi frygter det værste, så kan man kun blive positivt overrasket. Det kommer lidt bag på mig, at vi kunne vinde på den måde, men det er en stor cadeau til os, at vi følger taktikken så godt.

De danske treere på verdensranglisten sluttede 2013 med at vinde Super Series-sæsonfinalen samt Copenhagen Masters, og de fortsætter altså sejrsstilen i det nye år.

- Vi er glade for alle vores titler, og denne var endnu en til skabet. Det er ikke bare sådan at vinde i Korea, og at starte det nye kalenderår med en titel er rigtig fedt. Vi har hele tiden troet på, at der var flere store titler i os, og dette bekræfter os i, at det vi gør og træner for kan gå op i en højere enhed, siger Carsten Mogensen.

Han og Mathias Boe får ikke megen tid til at nyde sejren. Den kommende uge byder på en ny turnering i Super Series-regi ved Malaysia Open.

- Vi prøver at være ydmyge, men tager selvtillid med. Det er altid hårdt at flyve direkte videre, når man lige har vundet en turnering, så vi må se, hvor langt det rækker.