I det fynske folks tjeneste

Nicki Pedersen blev Årets Sportsnavn 2007

Ikke overraskende var det speedway-verdensmester Nicki Pedersen, der mandag aften løb med titlen som Årets Sportsnavn på Fyn i 2007.

Den fynske speedwaykører Nicki Pedersen vil have flere præmiepenge.

1 af 5

Nicki Pedersen modtog prisen i et direkte tv-show på TV 2/FYN. Det er TV 2/FYN, Fyens Stiftstidende og Fynske Idrætsforbund, der står bag kåringen.

Suveræn

Nicki Pedersen har været helt suveræn i 2007, hvor han for anden gang i karrieren blev individuel verdensmester i speedway. En målrettet forberedelse er en af grundene til, at Nicki Pedersen i år var så suveræn. Han har blandt andet fået foretaget nødvendige muskeloperationer og har hyret både personlig fysioterapeut og mental-træner.

Udover guldmedaljen i den individuelle konkurrence har Nicki Pedersen også vundet sølv med landsholdet i VM for hold. Nicki Pedersen vandt også titlen som Årets Sportsnavn da han blev verdensmester i 2003.

Årets Fund

Katrine Veje blevet kåret som Årets Fund

Den 16-årige Middelfart-pige Katrine Veje blev i år valgt til Årets Fund. Fodboldspilleren Katrine Veje har i 2007 været med til at vinde DM-guld med OBs junior damer. Samtidig har hun været fast pige på U17-landsholdet og endda været med på U19-landsholdet. Hun regnes for det største danske talent i damefodbold nogensinde.

Hæder til OIK-formand

Hædersprisen gik til OIKs formand Jørgen Jensen

OIKs formand Jørgen Jensen fik i år hædersprisen. Han får prisen for at have gjort en særlig indsats for fynsk idræt. Den tidligere OL-cykelrytter Jørgen Jensen blev for flere år siden formand for OIK og var med til at føre klubben frem til den topprofessionelle klub, den er i dag. Med et stærkt førstehold og en bred og succesrig ungdomsafdeling. Derudover har Jørgen Jensen også spillet en stor rolle i forbindelse med udvidelser og muligheder på Odense Isstadion.

Flot initiativ af Svendborg Rabbits

Svendborg Rabbits løb med Fynske Idrætsforbunds initiativ-pris

Fynske Idrætsforbunds initiativ-pris gik i år til Svendborg Rabbits/Svendborg Basketball Klub. Klubben har på forholdsvis kort tid skabt et af Danmarks absolut bedste basketball-hold og sam,tidig etableret et basket-college, der kan være med til at sikre fremtiden.