I det fynske folks tjeneste

Nyt spor i børnelokker-sag

8-årige pige så slange-tatovering på børnelokkerens håndled.  Fyns Politi har sammenlignet oplysningerne om børnelokkeren fra Nr. Aaby torsdag aften med Sydøstjyllands kriminalregistre.

01:32

Den otteårige dreng var på vej hjem fra Vestfynshallerne i Nr. Aaby her, da han blev opsøgt af en fremmed mand i en hvid kassebil.

1 af 2

Den otteårige dreng fra Nr. Aaby, der torsdag aften blev antastet af en fremmed, kunne ikke give politiet et grundigt signalement af den mand, der forsøgte at lokke ham ind i den hvide varebil med slik. Nu har politiet i Middelfart talt med dets kollegaer i Fredericia, og det viser sig, at en otteårig pige har været ude for samme oplevelse.

D. 31. januar i år blev hun passet op ved en legeplads i Frederica. En mand forsøgte at få hende med op i bilen og hjem til sig ved at lokke med slik. Pigen sagde ligesom drengen fra Nr. Aaby nej og gik hjem til sine forældre.

Den kvikke pige lagde især mærke til mandens håndled, hvor der var tatoveret en slange.

Hun beskriver desuden manden som hvid, dansktalende, i 20'erne, 175 centimenter høj, almindelig af bygning og med kort, mørkt hår. Han havde en hue og en kort læderjakke på, blå-grå cowboy bukser og lyse puma kondisko.