I det fynske folks tjeneste

OB-angriber: Onyszko stak os i ryggen

OB-angriberen Johan Absalonsen er chokeret over den kritik om mangel på "rigtige" angribere i klubben, som blev fremført af målmand Arek Onyszko i sidste uge.

Målmand Arek Onyszkos kritik chokerer OB-angriber.

OB-målmand Arek Onyszkos markante kritik af niveauet blandt klubbens angribere efter UEFA Cup-nederlaget mod Sparta Prag fik ikke kun den konsekvens, at målmanden blev sat på bænken i weekendens SAS Liga-kamp mod Esbjerg.

Også internt i spillertruppen skabte det rystelser, ikke mindst for de spillere, der måtte føle sig truffet af den polske keepers udfald.

- Hele spillertruppen var chokeret over, at han bruste frem på den måde og stak sine holdkammerater i ryggen. Det kan vi ikke se det fornuftige i. Jeg har ikke noget imod Arek personligt, men det han sagde, er ikke acceptabelt i en klub, siger angriberen Johan Absalonsen til Tips-bladet.

Arek Onyszkos tidligere holdkammerat i Viborg, Thomas Frandsen, mener, at Onyszkos udtalelse også skal ses på baggrund af polakkens indstilling til fodbold.

- Han vil vinde for enhver pris. Han plejede at sige, at han "spillede om livet", så meget gik han op i det. Vi andre grinte lidt ad den holdning, men for ham var det dyb alvor at spille fodbold, siger Thomas Frandsen ifølge Ritzau.