OB-direktør: Vi har fuld tillid til Henrik Clausen

Lige inden OB-truppen tog af sted til Holland, havde OB-direktør Thomas Christensen stadig tillid til cheftræneren. Han retter samtidig kritik mod pressens historier med anonyme kilder.

Spillere, trænere og direktionen kunne starte onsdagen med at læse historien om, at flere centrale spillere i OB's trup har mistet tilliden til cheftræner Henrik Clausen. Det skriver sporten.dk i artikel hvor anonyme spillere står frem.

En spiller siger for eksempel:

- Tro mig. Træneren skal væk. Jo før, de (ledelsen i OB red.) finder ud af det, jo bedre, lyder kritikken.

Den kritik kan direktør i OB, Thomas Christensen, ikke genkende:

- Det er ikke den oplevelse vi har overhovedet. Vi ser og følger træningen hver dag, og taler med spillerne, og det er absolut ikke det vi ser, siger han.

Thomas Christensen var onsdag formiddag sammen med resten af holdet omkring OB-truppen på vej afsted til Holland, hvor OB torsdag aften skal spille Europa League.

Inden OB's direktør Thomas Christensen satte sig i flyveren understregede han også, at han stadig har fuld tillid til Henrik Clausen:

- Det har jeg absolut. Det har vi også givet meget klart udtryk for i starten af ugen, og også i hele sæsonen. Vi har meget stor tillid til Henrik, siger han.

Han retter også en kritik mod artiklerne med anonyme kilder:

- Det er så underlødig journalistik. Når man ikke har nogen, der stiller sig frem, og det kun er anonyme kilder, så har vi ikke nogen kommentar til det. Det er simpelthen under al kritik, siger direktøren.