OB tog point fra topholdet

OB fik heldigt og noget ufortjent uafgjort mod topholdet FCK, da OB søndag var på besøg i parken. Mwape Miti var fynboernes redningsmand med en udligning i sidste minut.

-

OB fik heldigt og noget ufortjent uafgjort mod topholdet FCK, da OB søndag var på besøg i parken.

FCK havde overtaget det meste af kampen og producerede et væld af chancer især i 1. halvleg. Morten Bisgaard havde da også bolden i nettet en enkelt gang, men målet blev annuleret for offside. Men kort før pausen lykkedes det for Sibusiso Zuma at bringe hjemmeholdet foran med 1-0.

I 2. halvleg kom OB bedre med og Mwape Miti havde flere store tilbud. Og i kampens sidste minut lykkedes det Miti at snyde FCK målmanden med et skud lige uden for straffesparksfeltet. Dermed stod den 1-1 og trods en overvægt i spil og chancer måtte topholdet FCK nøjes med et enkelt point.

Sønksen skadet
OB rykkede med det ene point op på en 5. plads og har stadig bronzemedaljerne inden for rækkevidde. Men desværre for de stribede bliver de tre sidste kampe uden den rutinerede forsvarsspiller Jan Sønksen.

Efter en hovedstødsduel sidst i 1. halvleg fik Jan Sønksen revet sin akillessene over, og uheldet betyder, at han skal holde kamppause i tre måneder.