OB tog revanche mod Randers FC

OB er klar til kvartfinalen i pokalturneringen efter sejr på 2-1 ude over Randers FC.

I weekendens kamp i SAS Ligaen måtte OB skuffende nøjes med 1-1 mod bundklubben Randers. Men da de to klubber tirsdag aften mødtes i pokalturneringen, var der ingen slingrekurs hos SAS Ligaens tophold, der vandt 2-1.

OB dominerede i kampens begyndelse og kom foran 1-0 efter et hjørnespark, hvor Randers FC's spillere snorksov og lod målscoreren Caca stå udækket. Det blev til 2-0 ved Peter Utaka før pausen. Han fik kæmpet sig til en friløber på et tidspunkt, hvor Randers ellers havde fået sig kæmpet tilbage.

I anden halvleg overlod OB spillet til Randers. Holdet kom frem til flere gode chancer, men måtte nøjes med Marc Nygaards reducering, der faldt efter en situation, hvor OB-målmand Roy Carroll blev snydt for et frispark.