I det fynske folks tjeneste

Peter Utakas agent langer ud efter OB

Kriseramte OB får slet ikke nok ud af angriberen Peter Utaka på grund af fynboernes spillesystem, mener nigerianerens agent.

Peter Utaka har det svært som angriber i den fynske fodboldklub OB. Det fortæller nigerianerens agent, Sascha Günter, til B.T.

- OB får slet ikke det bedste ud af Utaka med det 4-5-1-system, de spiller for tiden. Han spiller den position, han bliver bedt om, men han er bedst, når han har en anden angriber ved siden af sig, forklarer agenten.

Sascha Günter har også en idé om, hvilken typer angrebsmakker, som vil passe godt ind i et samarbejde med Utaka. Det skal ikke være en stor angriber, men en teknisk stærk en af slagsen med stor spilforståelse.

- Det kunne være en afrikaner eller en brasilianer, lyder det fra agenten.

Han peger også på andre problemer, der er skyld i, at OB blot er nummer seks i Superligaen og tabt sine hidtil tre gruppekampe i Europa League.

- Som jeg ser det, så mangler OB også en ny stor profil til det centrale forsvar. Anders Møller Christensen og Atle Roar Håland er begge oppe i alderen, og de mangler hurtighed, siger Sasha Günter.

Trods den fynske krise har Utaka scoret seks mål i de seneste ni Superliga-kampe.

Torsdag aften møder OB i pokalturneringens ottendedelsfinaler de forsvarende mestre fra FC Nordsjælland i Odense.