Plæneklipperen saver Troels Bech over

I lørdagens udgave af Ekstra Bladet skriver den tidligere OBer Stig Tøfting i sin klumme, at Troels Bech skal levere resultater frem for at tale om processer.

Historien om OB, der er i forandring og vil være mere spilstyrende, gider den tidligere OB-spiller Stig Tøfting ikke længere høre på.

Ifølge Stig Tøfting skal træner Troels Bech til at levere nogle resultater på fodboldbanen, i stedet for at snakke om, hvad der skal til for at opnå dem.

"I OB vil man selvfølgelig se resultater om søndagen, og jeg kan garantere for, at fansene vil s.... på Troels Bechs proces. De vil se sejre og en ordentlig placering i tabellen - eller i det mindste fremgang," skriver Tøfting i Ekstra Bladet.

Ikke mange roser

Det er ikke meget, Tøffe roser OBs cheftræner for. Man kan ikke dække sig ind under procesorienteret arbejde, mener tøfting, der blandt andet spørger:

"Er det proces at Kasper Larsen har spillet fire forskellige pladser, at Bashkim Kadrii er cyklet mellem back og midtbane, eller at Michael Silberbauer har optrådt på tre forskellige pladser?..."

I sin klumme i Ekstra Bladet konkluderer Stig Tøfting, at OB-ledelsen har valgt Bech som træner i forventning til, at han kan levere resultaterne, og fordi han har en kæmpe erfaring som træner, men at Bech har formøblet den vigtige fjerdeplads væk (adgang til Europa League, red.), mens han stadig leder efter måden, OB skal spille fodbold på.

"Jeg synes stadig, at min tidligere favorit til landstrænerjobet, Troels Bech, er en af de mest interessante trænere i Superligaen, men han må pakke al snakken om proces væk og så levere nogle resultater. Ellers får han da snart talt sig helt forbi det landstrænerjob, han drømmer om," slutter Stig Tøfting sin klumme.

OB, der aktuelt ligger på en sjetteplads, har hjemmebane søndag mod Brøndby, der på 10. pladsen kæmper for at undgå nedrykning.

OB har kun formået at vinde en enkelt kamp i foråret mod et andet af Superligaens bundhold. Det var den 31. marts, hvor OB besejrede AC Horsens med 2-0. Horsens ligger nu på 11. pladsen.