Rosengårdcentret har fået vokseværk

Rosengårdcentret udvider igen. 7000 kvadratmeter med fitnesscenter, legeland og butikker til 100 mio. kr. bliver bygget til Fyns største center.

Klar i 2008

Når alle aftaler formentlig falder på plads i løbet af kort tid, så bliver Rosengårdcentret 7000 kvm større eller det der svarer til syv store parcelhusgrunde.

Centret forhandler lige nu med et større fitnesscenter og to butikker, mens de har en aftale på plads med legelandet Capella Play.

Ifølge centerdirektør Preben Thomasen så forventer man, at første spadestik bliver taget 1. maj 2007, og at det hele står klart september 2008.

Ikke den sidste udvidelse

Nybyggeriet skal ligge ved centrets vestside ved Sølv Gade, hvor der også bliver bygget parkeringskælder.

I forvejen er centret vokset adskillige kvm. på det seneste. I juni 2006 åbnede Stjerne Gade og i marts 2007 står en ny Rød Gade klar.

Det er ikke længe siden, at det kom frem, at Odense vil bygge et center på den gamle slagterigrund, men centerdirektøren frygter ikke for konkurrence.

- Vi kunne ikke drømme om at bruge et minut på det. Det vil bare gøre Odense til en stærk handelsby, siger Preben Thomasen, der heller ikke vil afvise flere udvidelser.

- Vi har ikke flere planer lige nu, men jeg tror ikke, at det bliver den sidste.