I det fynske folks tjeneste

Stort nyt samarbejde mellem Tivoli og fynsk slot

Tivoli og det Fynske Renæssanceslot Holckenhavn Slot påbegynder nu stort samarbejde om luksusophold.

00:54

Den stigende efterspørgsel fra gæster, der ønsker luksusoplevelser, betyder at Tivoli nu vil udvide Nimb Hotel med 2000 m2. Udvidelsen er en del af Tivoli Hjørnet, hvor der satses et trecifret millionbeløb, og gæster kan se frem til mere end 20 nye luksussuiter, tagterrasse med pool, restaurant og bar. Derfor indgår Tivoli nu et strategisk samarbejde med det fynske renæssanceslot Holckenhavn Slot, hvor man i fællesskab vil tilbyde oplevelser.

Eksklusive omgivelser tiltrækker turister

Det nye samarbejde betyder, at Tivoli og Holckenhavn Slot i fremtiden kan tilbyde skræddersyede ophold, limousineservice, historiske ture og gastronomi i særklasse, der matcher hinanden og udvider kendskabet til Danmark som turistmål. I første omgang på tværs af Hovedstaden og Fyn. Således kan begge partnere efterkomme den stigende efterspørgsel fra gæster, der søger unikke luksusoplevelser. Holckenhavn Slot byder på en særlig autencitet, der med sine omgivelser og høje gastronomiske niveau imponerer turister fra hele verden.  

 

02:18

Se hele interviewet med Tivolis direktør, Lars Liebst

Luk video

 

- Tivolis nye samarbejde med Holckenhavn Slot er en styrkelse af Tivolis – og hele hovedstadens – samlede oplevelsesprodukt og samtidig et interessant eksempel på et tværregionalt turismesamarbejde. Turismen i hovedstaden er i fortsat vækst – alene i 2015 på ca. 7 pct. For at fastholde væksten er det vigtigt, at vi udvikler vores udbud af oplevelser og skaber nye typer samarbejder både i og uden for byen, og her er et godt eksempel på, hvordan det kan gøres, siger Mikkel Aarø-Hansen, direktør i Wonderful Copenhagen om samarbejdet.