I det fynske folks tjeneste

TV 2 Fyn søger fynboer: Vil du have hjælp til din privatøkonomi?

Tre fynboer får nu mulighed for at få hjælp, råd og vejledning til deres privatøkonomi gennem et to ugers gratis forløb med en mentor.

TV 2 Fyn søger lige nu tre fynboer, der brændende ønsker at få hjælp til deres økonomi. Grafik: Michel Bondo

Er der noget coronakrisen i den grad har bedrevet, så er det at sende danskernes økonomiske tryghed på en god gammeldags rutsjetur.

Vil du have styr på din økonomi?

TV 2 Fyn søger fynboer, der ved hjælp af mentorer ønsker at få styr på deres privatøkonomi. Er det dig, kan du ansøge om at være med i artiklen her. 

For da coronakrisen ramte Danmark med nedlukning af store dele af landet i marts, ramte den også vores alle sammens økonomiske tryghed, som på få uger tog et markant dyk.

Vi blev simpelthen mere bekymrede for vores formue og gæld. Det viser Danske Banks årlige undersøgelse af danskernes økonomiske tryghed.

Vil du blive klogere på din økonomi?

Efter et aldeles uforudsigeligt år sætter TV 2 Fyn i januar 2021 fokus på fynboernes privatøkonomi.

Derfor søger vi lige nu tre fynboer, der brændende ønsker at få hjælp til deres økonomi. I to uger stiller vi tre dygtige mentorer til rådighed for de tre fynboer, så de kan få råd og vejledning til deres økonomi.

Men er det mon dig, der skal være én af de heldige deltagere i udfordringen?

Vi søger tre forskellige fynboer

Har 2020 fået dig til at indse, at det er nu, din store drøm skal udleves, men mangler du et overblik over dine penge og gode råd til at spare op? Ved du ikke helt, hvordan dit rådighedsbeløb skal slå til, når både jul og nytår snart er overstået, eller har du brug for god og kyndig vejledning, fordi du vil begynde at investere i aktier? 

Så kan du være en af tre heldige fynboer. Tryk på den knap, der matcher dine ønsker, og ansøg om at være med i forløbet. Der kan du også læse mere om betingelserne. 

 

Ansøg her, hvis du vil have råd til en stor drøm

Ansøg her, hvis du kæmper med dit rådighedsbeløb

Ansøg her, hvis du vil lære at investere i aktier

 

For at vi alle kan blive klogere på vores privatøkonomi, skal de tre fynboer dele deres forløb med TV 2 Fyn og fynboerne via blandt andet facebooksiden 'Den Fynske Redaktion' gennem videoer og derudover stille op til diverse interviews til vores platforme. Du skal derfor have lyst til at dele ud af dig selv og forløbet.

Læs også Huspriser, pension, opsparing ...: Hvordan påvirker coronakrisen din privatøkonomi?

Tre erfarne mentorer står klar til at hjælpe dig

De tre heldige fynboer får hver tilknyttet en erfaren mentor, som vil følge deres forløb tæt. Udover tre personlige møder får hver deltager detaljerede planer og enkle og trinvise guides til at nå deres mål.

De tre mentorer 

Pernille Oldgaard står bag bloggen moneymum, hvor hun blandt andet deler ud af sin egen økonomi for at åbne økonomiverdenen. Hun har desuden 10 års erfaring som bankrådgiver i Nordea, arbejder i dag som Senior Personal Banker og har tidligere været filialdirektør i samme bank. Pernille vil være mentor for en fynbo, der ønsker at spare op til en stor drøm. 

 

Hans Kjems fra Folkesparekassen er mangeårig privatkunderådgiver og fik i sidste uge titlen som ny chef for alle privatkunderådgivere i sparekassen. Han har rådgivet trængende på værestedet Paraplyen i Nørregade i Odense og har erfaring med - og et stort hjerte for - de mindre bemidlede. Hans vil være mentor for den fynbo, der mangler hjælp til at få rådighedsbeløbet til at slå til. 

 

Morten Bang er 30 år og professionel investor og selvstændig rådgiver. Han har stor erfaring med aktieinvestering og har investeret siden, han fyldte 15 år. I dag ejer han 45 lejligheder i Odense. Morten holder herudover foredag om investering og hjælper kunder over hele landet, som gerne vil lære at investere. Han er mentor for fynboen, der vil lære at investere sine penge. 

Se mere

De tre mentorer vil gøre sig umage med at lægge en plan, så de heldige fynboer er godt på vej mod deres mål efter de to uger. Ansvaret for at det lykkes er naturligvis deltagernes eget. 

Mentorerne er blogger og bankrådgiver i Nordea Pernille Oldgaard, også kendt som moneymum, ejendomsinvestor og investeringsekspert Morten Bang og privatkundechef i Folkesparekassen Hans Kjems. 

Forløbet ligger i uge 3 og 4 i januar 2021, og der er ansøgningsfrist den 30. december klokken 12.00. Vi kontakter de tre heldige fynboer umiddelbart herefter.