TV 2 Fyn søger fynboer: Vil du have hjælp til din privatøkonomi?

Tre fynboer får nu mulighed for at få hjælp, råd og vejledning til deres privatøkonomi gennem et to ugers gratis forløb med en mentor.

Er der noget coronakrisen i den grad har bedrevet, så er det at sende danskernes økonomiske tryghed på en god gammeldags rutsjetur.

Vil du have styr på din økonomi?

For da coronakrisen ramte Danmark med nedlukning af store dele af landet i marts, ramte den også vores alle sammens økonomiske tryghed, som på få uger tog et markant dyk.

Vi blev simpelthen mere bekymrede for vores formue og gæld. Det viser Danske Banks årlige undersøgelse af danskernes økonomiske tryghed.

Vil du blive klogere på din økonomi?

Efter et aldeles uforudsigeligt år sætter TV 2 Fyn i januar 2021 fokus på fynboernes privatøkonomi.

Derfor søger vi lige nu tre fynboer, der brændende ønsker at få hjælp til deres økonomi. I to uger stiller vi tre dygtige mentorer til rådighed for de tre fynboer, så de kan få råd og vejledning til deres økonomi.

Men er det mon dig, der skal være én af de heldige deltagere i udfordringen?

Vi søger tre forskellige fynboer

Har 2020 fået dig til at indse, at det er nu, din store drøm skal udleves, men mangler du et overblik over dine penge og gode råd til at spare op? Ved du ikke helt, hvordan dit rådighedsbeløb skal slå til, når både jul og nytår snart er overstået, eller har du brug for god og kyndig vejledning, fordi du vil begynde at investere i aktier? 

Så kan du være en af tre heldige fynboer. Tryk på den knap, der matcher dine ønsker, og ansøg om at være med i forløbet. Der kan du også læse mere om betingelserne. 

 

 

For at vi alle kan blive klogere på vores privatøkonomi, skal de tre fynboer dele deres forløb med TV 2 Fyn og fynboerne via blandt andet facebooksiden 'Den Fynske Redaktion' gennem videoer og derudover stille op til diverse interviews til vores platforme. Du skal derfor have lyst til at dele ud af dig selv og forløbet.

Tre erfarne mentorer står klar til at hjælpe dig

De tre heldige fynboer får hver tilknyttet en erfaren mentor, som vil følge deres forløb tæt. Udover tre personlige møder får hver deltager detaljerede planer og enkle og trinvise guides til at nå deres mål.

De tre mentorer 

De tre mentorer vil gøre sig umage med at lægge en plan, så de heldige fynboer er godt på vej mod deres mål efter de to uger. Ansvaret for at det lykkes er naturligvis deltagernes eget. 

Mentorerne er blogger og bankrådgiver i Nordea Pernille Oldgaard, også kendt som moneymum, ejendomsinvestor og investeringsekspert Morten Bang og privatkundechef i Folkesparekassen Hans Kjems. 

Forløbet ligger i uge 3 og 4 i januar 2021, og der er ansøgningsfrist den 30. december klokken 12.00. Vi kontakter de tre heldige fynboer umiddelbart herefter.