Ventetid på øko-øl

De økologiske øl fra Ørbæk Bryggeri er blevet så stor en succes, at bryggeriet nu fordobler produktionen for at kunne følge med efterspørgslen.

-

De økologiske øl fra Ørbæk Bryggeri er blevet så stor en succes, at bryggeriet nu fordobler produktionen for at kunne følge med efterspørgslen.

Der er blot gået fire måneder, siden den første øl blev tappet, men øllene er blevet så populære, at der nu er tre ugers ventetid for interesserede forretninger, derfor skal produktioonen allerede fra april fordobles fra 5000 til 10.000 flasker om måneden. For at nå det mål har bryggeriet ansat to medarbejdere mere.

\" Vi kan slet ikke følge med.  Vi får flere øl, men det er uvist om vi kan dække efterspørgslen\", siger bryggeriets ejer Niels Rømer til DR Fyn. 

Allerede inden øllene var på gaden, blev bryggeriets Brown Ale prisbelønnet, og senest har dagbladet Politiken rost flere af bryggeriets øl.

Oversigt

    Oversigt