I det fynske folks tjeneste

Viktor Axelsen videre efter tæt kamp

Den fynske OL-bronzevinder Viktor Axelsen jagter lige nu succes i Asien. I dag spillede han sig videre i Japan Open.

Foto: Kazuhiro Nogi / Scanpix

Viktor Axelsen spillede sig torsdag formiddag dansk tid videre til tredje runde i badmintonturneringen Japan Open.

I dagens kamp slog han indiske H.S. Prannoy i to sæt efter en ganske tæt kamp. Axelsen kunne dog strække armene i vejret efter en sejr på 21-16, 21-19

Viktor Axelsen har tre gange tidligere mødt Prannoy, og ganske pudsigt røg alle tre opgør ud i tre sæt - og Viktor Axelsen vandt i alle tre kampe 21-18 i tredje sæt.

 Efter gårsdagens kamp i første runde mod Wing Ki Wong, en kamp Viktor Axelsen vandt sikkert med 21-16, 21-11, måtte den 22-årige fynske badmintonstjerne erkende, at han stadig er mærket af et hårdt OL.

- Jeg må indrømme, at der skal bankes lidt OL støv af kroppen, men jeg har trænet godt op mod Japan Open, så jeg følte mig klar til kampen i dag. Og jeg syntes også det kørte som det skulle og jeg befandt mig godt i hallen. I morgen er en anden kamp, men jeg håber at kunne gøre det mindst lige så godt som i dag. Jeg har jo en pudsig statistik mod Prannoy. Jeg håber at få den lukket bedre end tidligere, men jeg spår aldrig om mine kampe, men går ind til hver kamp med den iver og fokus jeg synes der skal til, sagde en glad og tilfreds Viktor Axelsen.

I kvartfinalen venter koreanske Son Wan Ho på Viktor Axelsen. Son Wan Ho ligger nummer otte på verdensranglisten, og Viktor Axelsen ligger på fjerdepladsen, så der venter en hård kamp for det fynske badmintonikon.