I det fynske folks tjeneste

Voldsom brand i Svendborg - mand indebrændt

Der udbrød natten til onsdag voldsom brand i en beboelses-ejendom i Svendborg. Hele tagkonstruktionen på ejendommen udbrændte. En 41-årig mand indebrændte, mens 11 andre beboere er blevet genhuset på Svendborg Hotel.

-


Brandvæsnet var hurtigt fremme på Marslevvej

Der udbrød natten til onsdag voldsom brand i en beboelsesejendom i Svendborg. Hele tagkonstruktionen på ejendommen udbrændte. En 41-årig mand indebrændte, mens 11 andre beboere er blevet genhuset på Svendborg Hotel.

Branden på Marslevvej 77-79 blev opdaget kort efter klokken ét natten til onsdag. Politiet var hurtigt på brandstedet, men brandvæsnet kunne ikke forhindre at hele tagkonstruktionen udbrændte, og der skete store skader på de øvrige lejligheder i beboelsesejendommen på to etager.

11 genhuset
Ved en hurtig indsats fra brandvæsen og ejendommens beboere blev de fleste beboere i ejendommen evakueret inden flammerne tog fat. Men da branden var slukket fandt politiet en død mand i én af lejlighederne. Han er onsdag morgen blevet identificeret som lejlighedens 41-årige beboer.

De øvrige 11 beboere i ejendommen er blevet genhuset på Hotel Svendborg, da deres lejligheder er svært beskadiget af branden.

Ukendt årsag
Politiet har endnu ikke klarhed over årsagen til branden. Men det ligger fast, at den er opstået i stuen eller soveværelset på anden sal.

Politiets teknikere vil onsdag forsøge at klarlægge brandårsagen