Nye kartofler kan købes

Kartoffelhøsten er allerede i gang hos Flemming Knudsen i Agedrup, og de eftertragtede knolde sælges lige nu for 50 kroner kiloet.

Flemming Knudsen har glædet sig til at komme i gang med høsten:

- Det er dejligt. Der er jo 14 dage tidligere end normalt, vil jeg næsten sige. Og det skyldes, at vi har haft den milde vinter, og så lagde vi kartoflerne allerede 14. februar. Og så har kartoflerne været overdækket.

Selvom de er tidligt på den i år, ser det ud til, at kvaliteten og mængden af kartoflerne er god.

- De er rigtig fine, de er rigtig fine. Så jeg tror faktisk, det tegner ret godt, men igen skal vi også have noget regnvejr. Der er mange ting, der skal gå op i en enhed, før det lykkes, siger Flemming Knudsen.

Videre til gårdbutikken

De nye kartofler fra Flemming Knudsen sælges lige nu for 50 kroner kiloet.
De nye kartofler fra Flemming Knudsen sælges lige nu for 50 kroner kiloet.

Fra marken i Agedrup bliver kartoflerne kørt direkte ud til en af Flemming Knudsens gårdbutikker i Dræby, hvor kunderne allerede er begyndt at købe.

- Det er da dejligt. Det er det, vi længes efter hvert år, at de er klar hernede. jeg kan se det hjemme fra min have, at når flaget er oppe, så ved jeg, at kartoflerne er klar. Og det opdagede jeg i går, siger Elise Jensen fra Munkebo.

Prisen i gårdbutikken ligger lige nu på 50 kroner for en pose med et kilo, men Flemming Knudsen vil ikke gætte på, hvad prisen kommer til at ligge på senere.

- Priserne, det er et problem. Det kan jeg faktisk ikke sige noget om. Lige nu starter vi selv med en pris, og den kan falde meget hurtigt. Det er også derfor, vi gerne vil i gang tidligt, så vi kan få en lang sæson, slutter Flemming Knudsen.

Oversigt

    Oversigt