To mand over bord ved Spodsbjerg

En jolle kæntrede torsdag middag ud for Spodsbjerg på Langeland. To mand røg i vandet, men et skib i nærheden fik de to mænd reddet op fra det iskolde hav.

Fyns Politi fik melding om ulykken kort før klokken 13 og sendte straks mandskab, ambulance og en helikopter til havnen i Spodsbjerg. 

Årsagen til kæntringen er endnu ikke afklaret, men mændenes liv er formentlig blevet reddet, fordi et lodsfartøj fra selskabet Danpilot var tæt på. 

- De har været megaheldige og blev reddet op fra vandet af besætningen på skibet. Her fik de varme og kom under behandling, fortæller vagtchef ved Fyns Politi, Peter Vestergaard. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Præcis hvor lang tid de to mænd har opholdt sig i vandet ved Fyns Politi ikke endnu, og der er heller ikke nogen informationer om, hvad de lavede på havet i en jolle, og hvorfor den pludselig kæntrede. 

-  De blev samlet op tæt på havnen, og især den ene mand var meget forfrossen og forkommen. Han blev samlet op først, og efterfølgende blev makkeren bjærget ombord på skibet, fortæller vagtchefen

Ved havnen i Spodsbjerg blev de to mænd båret ind i helikopteren, som fløj dem til behandling på OUH. Ifølge politiet er de to mænd uden for livsfare. 

Fyns Politi er fortsat til stede ved havnen for at klarlægge årsagen til ulykken.

 

Oversigt

    Oversigt