Blødere køretur på Vestfyn

Snart bliver bilturen over Vestfyn en del mere behagelig. Den støjende og ujævne asfalt bliver på en del at motorvejsstrækningen udskiftet.

Siden den Fynske Motorvej blev udvidet fra fire til seks spor mellem Middelfart og Nørre Aaby i oktober sidste år, har slidlaget på motorvejen gjort, at der har været stor forskel på at køre mod vest og øst.

Men nu bliver køreoplevelsen i begge retninger mere ensartet. Vejdirektoratet udskifter slidlaget mellem Middelfart og Nørre Aaby i den østlige kørebane.

- Nu er vi gået i gang med arbejdet, så slidlaget på udvidelsesstrækningen ligger klar til sommer, når folk kører ud i sommerlandet på ferie. Det er også en rigtig god nyhed for de mange tusinder bilister, der hver dag kører mod øst fra Vestfyn. De kommer til at nyde en jævnere og roligere kørsel fremover, siger Mike Boesen fra Vejdirektoratet.

Arbejdet med at lægge det nye slidlag medfører dog visse trafikale ændringer, som Vejdirektoratet løbende vil informere detaljeret om via servicemeddeleler i dagspressen og på projektets hjemmeside.