I det fynske folks tjeneste

Se videoen: Kraftig vind vælter trailer på Lillebæltsbroen

En trailer blev på vej over Lillebæltsbroen væltet af den kraftige vind. Det ene spor blev lukket.

00:36

Se videoen, hvor traileren vælter på Lillebæltsbroen. Video: Privat

På flere fynske broer blev der under torsdagens stormvejr frarådet kørsel med vindfølsomme køretøjer, heriblandt Lillebæltsbroen. 

Læs også Kraftig blæst på Svendborgsundbroen

Ved middagstid gik det dog galt. Som du kan se i privatoptagelserne øverst i artiklen, væltede en trailer på Lillebæltsbroen på grund af den kraftige vind.

Redningsfolk og politi blev tilkaldt, og Fyns Politi blev nødt til at lukke det ene vognbanespor på E20-motorvejen, der går fra Fyn mod Jylland.

- Biltrailer væltet på Lillebæltsbroen i det vestgående spor. Politi og redningsselskab er på stedet. Nedsæt hastigheden, da vi har personer i nødsporet, lød anbefalingen fra Fyns Politi. 

Ingen kom til skade

Helt frem til klokken 18 torsdag aften gjorde vinden over Lillebælt, at Vejdirektoratet satte hastighedsbegrænsningen ned til 80 kilometer i timen for vindfølsomme køretøjer.

Selv om traileren væltede på broen, og der kom kørende en bilist lige bagved, var der ingen mennesker, der kom til skade ved uheldet på Lillebæltsbroen.

Foruden Lillebæltsbroen var der også trafikale problemer i stormvejret på Svendborgsundbroen.

Artiklen er blevet til på baggrund af videomateriale sendt til TV 2/Fyn. Du kan også dele og uploade billeder og video til TV 2/Fyn. Upload dine billeder og videoer her