I det fynske folks tjeneste

Ståle Solbakken føler med trængt OB-træner

FC Københavns træner vader i succes for tiden. En skærende kontrast til OB-træner Kent Nielsens situation, en situation Solbakken kender ganske godt

Foto: Hannah Mckay, Scanpix

FC København tilførte søndag mere salt i OB's efterhånden vidt åbne sår, da FCK vandt 3-0 i Odense.

FC København gæstede søndag OB i Alka Superligaen, og det danske mesterhold kunne tage hjem med en sejr på 3-0.

Sejren glædede FC Københavns manager, Ståle Solbakken.

- Vi spillede på en vanskelig udebane, hvor vi havde alt at tabe, og de havde alt at vinde. Jeg er meget tilfreds med måden, vi kontrollerede første halvleg på, men vi skabte for lidt chancer, siger Ståle Solbakken.

Benjamin Verbic bragte FCK foran 1-0 efter 40 minutter på et flot spark uden for feltet, og to minutter efter pausen scorede OB's Frederik Tingager selvmål. Så var FCK foran 2-0, og kampen var reelt afgjort.

- Jeg føler meget med OB. De går til pause med 0-1, og scorer selvmål lige efter pausen, siger Solbakken.

FCK kontrollerede spillet i store dele af kampen, og OB har nu tabt otte af de seneste ni kampe, men Ståle Solbakken tror på, at OB snart kan få vendt skuden.

- Jeg har meget stor tro på, at OB kommer tilbage. Selv om de ligger der, hvor de ligger, så er det kun et grundspil. De har en god træner, og deres to angribere har begge været ude.

- De skal fortsætte med at tro på tingene, så skal pointene nok komme. Men det er klart, at det er hårdt for dem at få et mål imod sig på hver sin side af pausen, siger Ståle Solbakken.

FCK's sejr gav endnu mere pusterum i toppen af rækken, mens OB stadig blot har hentet ti point i 14 kampe.