Alvorlig arbejdsulykke i Odense - Person svært tilskadekommen

Fyns Politi er tilstede på Læssøegade på grund af en faldulykke i forbindelse med bygningsarbejde.

Tre patruljer fra Fyns Politi er kaldt til Læssøegade, hvor en alvorlig arbejdsulykke har fundet sted i forbindelse med bygningsarbejde. En person har været involveret i en faldulykke.

En svært tilskadekommende er kørt på hospitalet, og pårørende er underrettet. Vagtchef Henrik Strauss vil ikke oplyse yderligere om patientens skader eller tilhørsforhold til bygningsarbejdet på Læssøegade.

- Vi er tilstede og har en alvorlig arbejdsulykke, siger han.

Arbejdstilsynet tilstede

Vagtchefen fortalte TV 2 Fyn omkring klokken 15.50, at tre patruljer inklusiv en indsatsleder var kørt ud på stedet. En times tid senere, kan han fortælle, at Fyns Politi sammen med Arbejdstilsynet nu er i gang med at klarlægge hændelsesforløbet på ulykkesstedet. Vidner til ulykken bliver blandt andet afhørt.

Da området omkring Læssøegade er trafikeret, bad vagtchefen i første omgang bilister om at holde afstand og i bedste fald finde alternative ruter. Vagtchefen oplyser nu, at trafikken omkring ulykkesstedet ikke længere er påvirket.

Fyns Politi og Arbejdstilsynet er færdig på stedet. En politirapport og Arbejdstilsynets fund bliver herefter sammenlignet for at finde ud af, om arbejdsmiljøloven er blevet overholdt, oplyser vagtchef Henrik Strauss.

Artiklen er opdateret klokken 17.16 og igen klokken 20.41 med yderligere oplysninger fra vagtchef Henrik Strauss.

Oversigt

    Oversigt