Borgerservice flytter sammen med de frivillige i Bolbro

BorgerServiceCenter Odense indleder i begyndelsen af april et samarbejde med Bolbro Brugerhus. Det sker for at hjælpe de borgere, der ikke har så let ved at begå sig digitalt.

Borgerservice har flere gange tidligere været gæst i brugerhuset, men nu bliver samarbejdet altså permanent en fast dag om ugen.

Det nye samarbejde, som kaldes "Borgerservice Mini" betyder, at Borgerservice vil være til stede i Bolbro Brugerhus hver onsdag mellem kl. 13.00-15.00.

I det tidsrum har borgerne mulighed for at få hjælp til det digitale, f.eks. Nem Id, Digital Post og lægeskift eller hjælp til digitalt at søge om folkepension og boligstøtte.

Nærhed giver tryghed

Borgerservice har allerede afdelinger af Borgerservice Mini i Korup og Dalum, og rådmand Steen Møller (K) fra Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen byder endnu et Borgerservice Mini velkommen:

- Nogle bliver usikre, når de skal benytte digitale løsninger. Men borgerne i Bolbro kender allerede Bolbro Brugerhus og er trygge ved de frivillige. Vi ved fra vores andre afdelinger af Borgerservice Mini, at det betyder meget for borgerne, at de kan få hjælp i rammer, der er kendte og trygge for dem. Derfor er jeg rigtig glad for det nye samarbejde, siger Steen Møller.