Drengen med hotdoggen er fundet: Nu venter en stor oplevelse for tiårige Buster

En Silkeborg-spiller skød en hotdog ud af hånden på tiårige Buster på Odense Stadion. Nu får han lov at gå på banen med OB-spillerne, når de på lørdag møder Brøndby IF.

Mandag efterlyste OB en lyshåret dreng, der tabte sin hotdog, da en Silkeborg-spiller skød langt forbi målet og i stedet ramte tribunen.

Allerede samme dag var tiårige Buster identificeret som drengen med hotdoggen.

Den unge Buster var søndag på stadion med sit fodboldhold Tåsinge FB for at se OB spille mod Silkeborg. Han havde netop brugt 50 kroner på en menu med både sodavand og en fransk hotdog, da en Silkeborg-spiller skød hotdoggen ud af hånden på Buster.

Hele familien på stadion

Siden da blev Buster efterlyst af OB, og TV 2 Fyns artikel med den uheldige dreng blev delt knap 200 gange og fik på kort tid flere end 100 kommentarer på Facebook.

Du kan se den uheldige fransk hotdog-episode herunder:

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

- Han er meget glad og stolt, og synes det er lidt vildt, at sådan en episode kan ende med at gå viralt, fortæller Busters mor Siw Ahle Rosenkvist til TV 2 Fyn.

Som et plaster på hotdog-såret har OB inviteret Buster og familien ind og se OB-Brøndby på lørdag.

- Desuden har de spurgt, om han vil gå ind med spillerne til indmarchen, fortæller Siw Ahle Rosenkvist.

Hvorvidt OB også erstatter hotdoggen ved Busters mor ikke. Til gengæld har de fået et gavekort på fire gourmet hotdogs fra Snack Dogs, efter ejeren så efterlysningen på TV 2 Fyn. 

Oversigt

    Oversigt