Fuld mand slog receptionist med flaske

En receptionist på Hotel Ansgar i Odense fik i nat et slag i hovedet med en flaske, da han forsøgte at tale en fuld 37-årig mand fra Hjørring til ro. Receptionisten fik en flænge i panden ved overfaldet.

- Gerningsmanden kommer slæbende med en cykel, som han nærmest stiller helt inde i vindfanget. Receptionisten går ud for at flytte den lidt, og da han kommer tilbage, har den 37-årige sat sig ind i restauranten, hvor han har taget tre flasker vin ned fra vinreolen, fortæller vagtchef ved Fyns Politi Thomas Bentsen.

Receptionisten forklarer gæsten, at der ikke er selvbetjening, og at han ikke kan få noget at drikke der, da han er synligt beruset i forvejen.

- Det får så manden til at slå ham i hovedet med en flaske. Han forsøger at slå en tre-fire gange mere, men receptionisten får afværget med sin arm, siger vagtchefen.

Receptionisten stikker ud på vejen og ringer 112. Da politiet kommer frem sidder manden stadigvæk i restauranten. Nu sidder han hos politiet og afventer en sigtelse for kvalificeret vold.